Web Analytics Made Easy - Statcounter

مراسم رونمایی از سامانه «عدالت همراه» در راستای هوشمندسازی قوه قضاییه با حضور عیسى زارع پور، رییس مرکز آمار و فناوری اطلاعات قوه قضاییه به صورت مجازی برگزار شد. به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری دانشجو، زارع پور رییس مرکز آمار و فناوری اطلاعات قوه قضاییه گفت: ما در راستای هوشمندسازی دستگاه قضایی راهبرد‌هایی را مدنظر قرار دادیم تا به قوه قضاییه هوشمند دست یابیم، دسترسی مردم به عدالت افزایش یافته و سرعت و رسیدگی قضایی تحقق یابد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی ادامه داد: همچنین کاهش خطای انسانی با استفاده از هوش مصنوعی و اجرای دقیق احکام و شفاف کردن فضای جامعه برای مردم محقق خواهد شد.

زارع پور گفت: با توجه به اینکه امسال شیوع ویروس کرونا را داشتیم، باید تلاش می‌کردیم مردم به صورت غیرحضوری خدمات دریافت کنند لذا تمرکز بیشتری بر این حوزه داشتیم.

زارع پور تصریح کرد: هفته گذشته نیز خدمت درخواست اعاده دادرسی کیفری را داشتیم و لذا خواهش داریم کسانی که از این پس از خدمات استفاده می‌کنند سعی کنند مستنداتی که می‌خواهند برای قوه قضاییه ارسال کنند با حداکثر کیفیت باشد.   این خبر تکمیل می شود/

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: درگاه قوه قضائیه اعاده دادرسی قوه قضائیه سامانه سها قوه قضاییه زارع پور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۳۷۶۴۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

زارع‌پور: ارائه ۵۰۰ خدمت دولتی ، هوشمند شده است

به گزارش «تابناک» به نقل از عیسی زارع‌پور در گفت و گو با ایسنا، درباره اقدامات وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات برای مقابله با فساد در ۱۰۰۰ روز از عمر دولت، اظهار کرد: ما یک ماموریت عمومی داریم و آن اجرای دستور رئیس‌جمهور است که گلوگاه‌های فساد را شناسایی و برطرف کرده و با مدیرانی که احتمالا تخلف کرده‌اند، برخورد کنیم که اجرای این دستور در وزارت ارتباطات دنبال می‌شود.

وی ادامه داد: یک موضوع را هم در سطح ملی می‌توانیم دنبال کنیم و آن حذف گلوگاه‌های فسادزا به شکل سیستماتیک به وسیله فناوری است که شاه بیت آن دولت هوشمند است. ما به دنبال این هستیم که در کل مواجه حضوری مردم با دستگاه‌های اداری برای گرفتن خدمت را حذف کنیم که زمینه بوجود آمدن فساد از بین برود و مردم در خانه در هر ساعت از شبانه روز بتوانند خدمات خود را دریافت کنند.

وزیر ارتباطات خاطرنشان کرد: در حال حاضر همه دستگاه‌ها به پنجره خدمات دولت هوشمند آمده‌اند و بیش از ۷۰ درصد خدمات دولت از طریق این پنجره انجام می‌شود. ما دنبال هوشمندسازی هم هستیم، یعنی اصلا مداخله انسانی در کار نباشد، نه اینکه پس از ثبت درخواست در سامانه از افراد بخواهند مراجعه حضوری داشته باشند . دنبال این هستیم که هم مراجعه حضوری حذف شود و هم گرفتن مدرک از افراد حذف شود، چون امکان بروز فساد و جعل در این مراحل وجود دارد و همه خدمات در هر ساعت از شبانه روز داده شود. این تعریف خدمات هوشمند است.

زارع‌پور در پایان گفت: نزدیک به ۱۲ درصد ارائه خدمات دولت یعنی حدود ۵۰۰ خدمت، هوشمند شده است و دنبال این هستیم که این خدمات را امسال دو برابر کنیم. در برنامه هفتم توسعه هم آمده است تا پایان این برنامه همه خدمات باید هوشمند شود یعنی این تکلیف را برای خودمان ایجاد کرده‌ایم تا همه زمینه‌های فساد اداری از بین برود.
در مجموع در کل کشور حدود ۲۵ میلیون نفر تحت پوشش فیبر نوری قرار گرفتند

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: با افتتاح پروژه فیبر نوری در استان قم، در مجموع در کل کشور ۷.۵ میلیون خانوار یعنی حدود ۲۵ میلیون نفر تحت پوشش فیبر نوری قرار گرفتند.

عیسی زارع پور در مراسم افتتاح فیبر نوری منازل و کسب و کار در استان قم، اظهار کرد: یکی از مهمترین پروژه های دولت و وزارت ارتباطات، توسعه شبکه فیبر نوری منازل و کسب و کارها برای افزایش اینترنت است. امروز  قم دومین استانی می شود که کل استان تحت پوشش فیبرنوری قرار گرفت. گلستان هم اولین استان بود.

وی افزود: با این افتتاح امروز، در کل کشور ۷.۵ میلیون خانوار یعنی حدود ۲۵ میلیون نفر  تحت پوشش فیبر نوری قرار گرفتند و تا آخر سال این عدد به ۱۴ میلیون خانوار می رسد.

وزیر ارتباطات خاطرنشان کرد: کار توسعه شبکه فیبر نوری در ۵۰۰ شهر شروع شده که در  ۱۵۰ شهر پایان رسیده است و تا پایان سال ۷۰ درصد کشور را تحت پوشش فیبر نوری قرار می دهیم.

زارع پور در پایان گفت: هر کسی در این استان  درخواست این خدمت دهد، سرویس با کیفیت اینترنت را برای او در یک ماه برای او فراهم می کنیم. مردم با استفاده از فیبرنوری، سرعت صد برابری اینترنت را نسبت به شرایط فعلی را تجربه می کنند و به هزار مگابایت بر ثانیه می رسد.

دیگر خبرها

  • زارع‌پور: ارائه ۵۰۰ خدمت دولتی ، هوشمند شده است
  • پیش نویس قانون مربوط به تغییر کاربری اراضی تدوین شد
  • دفاع منسجم سامانه یکپارچه پدافند هوایی از آسمان ایران
  • قاضی نباید از مشورت کردن با صاحب‌نظران اجتناب داشته باشد
  • قاضی باید مشورت کند و در نهایت تصمیم خود را بگیرد
  • حمایت سند تحول قضایی از متقاضیان ورود به مشاغل حقوقی
  • رونمایی از اولین محصولات برقی سامانه یکپارچه خودرو
  • قیمت قطعی ۲ خودروی برقی در سامانه یکپارچه خودرو+ جدول
  • امشب؛ آخرین مهلت انتخاب خودروهای وارداتی در سامانه یکپارچه
  • عرضه خودرو جدید KMC EJ7 در سامانه یکپارچه + قیمت و مشخصات