Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون کارشناسان مرکز وکلا، کارشناسان رسمی و مشاوران خانواده قوه قضاییه با اشاره به درگاه ملی هوشمند کارشناسی کشور، گفت: این سامانه خدمات متعددی را به شهروندان ارائه می‌دهد و در بستر آن تمام نیاز‌های کارشناسی کشور حل می‌شود.

پیمان پالیزگیر در گفت‌وگو با میزان، با اشاره به سامانه جامع کارشناسی کشور اظهار کرد: نام این سامانه درگاه ملی هوشمند کارشناسی کشور است و خدمات متعددی را به شهروندان ارائه می‌دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



معاون کارشناسان مرکز وکلا، کارشناسان رسمی و مشاوران خانواده قوه قضاییه با بیان اینکه این سامانه برای جلوگیری از اطاله دادرسی و تسریع در فرایند رسیدگی قضایی راه اندازی شده است گفت: در بستر این سامانه تمامی اقدامات الکترونیکی است؛ به گونه‌ای که از ابتدا تا انتهای فرآیند کارشناسی تمامی اقدامات به صورت کاملا الکترونیک، شفاف و با رصد کامل انجام می‌شود.

وی ادامه داد: تنها در موقعیت‌هایی که کارشناس نیاز به بازدید میدانی داشته باشد فرایند بصورت حضوری انجام می‌شود، اما سایر اقدامات مانند پرداخت حق الزحمه کارشناسی، ابلاغ‌های کارشناسی، گزارش تهیه شده توسط کارشناس و درخواست احتمالی افزایش دستمزد به صورت الکترونیکی انجام می‌شود.

پالیزگیر با تاکید بر اینکه این سامانه به دستگاه‌های نظارتی نیز کمک می‌کند بیان کرد: از طریق درگاه ملی هوشمند کارشناسی، امکان نظارت عالیه کارشناسی‌ها توسط قوه‌قضاییه و سازمان بازرسی در مواردی که از حساسیت بالایی برخوردار هستند وجود دارد.

جلوگیری از افزایش تعداد هیئت‌های کارشناسی برای کاهش اطاله دادرسی

معاون کارشناسان مرکز وکلا، کارشناسان رسمی و مشاوران خانواده قوه قضاییه به دستور رئیس قوه‌قضاییه در راستای کاهش اطاله دادرسی اشاره کرد و گفت: در راستای این دستور تلاش ما این است که فرآیند افزایش بی دلیل تعداد هیئت‌های کارشناسی شکل نگیرد.

وی در واکنش به این موضوع که برای راستی آزمایی کارشناسی‌ها چه اقداماتی صورت گرفته است، گفت: برای افزایش دقت در کارشناسی‌ها قضات می‌توانند گزارش‌های کارشناسی را برای راستی آزمایی یا ممیزی به مرکز ارجاع دهند؛ در این مرکز افراد متخصصی وجود دارند که کارشناسی‌ها را به صورت شکلی و در صورت لزوم بشکل ماهوی مورد بررسی قرار می‌دهند.

پالیزگیر ادامه داد: البته کارشناسان بواسطه مستقل بودن در ارائه نظریه خود در موارد ورود ماهیتی، تذکرات و راهنمایی‌ها توسط سیستم ممیزی به آنها منعکس می‌شود تا ملاک عمل قرار دهند.

معاون کارشناسان مرکز وکلا، کارشناسان رسمی و مشاوران خانواده قوه قضاییه ایجاد فرمت مخصوص برای کارشناسی‌ها را ضروری دانست و اظهار کرد: در بستر سند تحول قضایی وظایفی برای مرکز کارشناسان احصا شده و یکی از این وظایف ایجاد فرمت مخصوص برای گزارش‌های کارشناسی است که برای ۱۰ رشته پر تواتر این امر محقق شده است.

وی ادامه داد: برهمین اساس فرمت مخصوص تمامی گزارش‌ها در سامانه درگاه ملی هوشمند کارشناسی کشور قابل دسترسی است.

کمک به اجرای طرح زندان‌ زدایی بوسیله کارشناسان کشیک

پالیزگیر با بیان  اینکه یکی دیگر از اقداماتی که موظف به انجام آن هستیم به روزرسانی صلاحیت‌های کارشناسی و حوزه‌های تخصصی است گفت: کارشناسان دارای حوزه‌های قضایی و تخصصی متعدد هستند که باید در سامانه درج شده است؛ همچنین تخلفات احتمالی کارشناسان نیز در این سامانه گردآوری شده است.

معاون کارشناسان مرکز وکلا، کارشناسان رسمی و مشاوران خانواده قوه قضاییه تصریح کرد: همچنین سامانه مذکور این قابلیت را دارد که بتوان در آن لیست کشیک را برای جا‌هایی که می‌خواهیم تسریع در انجام امور کارشناسی در اجرای کمک به طرح زندان زدایی کنیم لحاظ کنیم.

وی ادامه داد: بر اساس فرمایشات رئیس قوه‌قضاییه برای جلوگیری از بروز مشکل برای افراد لیست کشیکی را قرار داده ایم تا افرادی که حاضر هستند در روز‌های تعطیل یا غیر ساعات اداری کار کنند برای تسهیل بخشی در پرونده‌های وثیقه حاضر شوند.
 

پالیزگیر با اشاره به اهمیت موضوع شفافیت در کارشناسی‌ها گفت: زمانی که شفافیت رخ می‌دهد هم مردم منافع خود را می‌برند هم دولت نظارت پذیری خوبی را در فرآیند کارشناسی انجام می‌دهد و هم کارشناس از موضوع راضی است.

وی ادامه داد: فرایند‌های کارشناسی کاملا به صورت مشخص و آنلاین از طریق پیامک به ارباب رجوع و کارشناسان ارسال می‌شود و آن‌ها در هر مرحله از وضعیت و جزئیات پرونده آگاه می‌شوند.

معاون کارشناسان مرکز وکلا، کارشناسان رسمی و مشاوران خانواده قوه قضاییه در خصوص اختلافات فاحش ارزیابی‌ها گفت: این مشکلی است که از گذشته‌های دور وجود داشته، اما هم اکنون از طریق ممیزی و قابلیت مطالعه تمامی کارشناسی‌هایی که روی سامانه بارگذاری می‌شوند برطرف شده است.

درگاه ملی هوشمند کارشناسی جعل و سوء استفاده را به صفر می‌رساند

پالیزگیر با بیان اینکه جلوگیری از جعل اسناد از ویژگی‌های دیگر این سامانه است گفت: گاهی اوقات ممکن است افرادی که کارشناس نیستند از سربرگ و مهر کارشناس سوء استفاده کنند و باعث تضییع حقوق کارشناسان همچنین شهروندان شوند، اما این سامانه بستر مناسبی است که جعل و سو استفاده را به صفر می‌رساند.

وی ادامه داد: امضای الکترونیک در پای تمامی گزارش‌ها مانع از جعل و سو استفاده می‌شود و تمامی اطلاعات با حفظ محرمانگی در یک بستر امن انجام می‌شود.
معاون کارشناسان مرکز وکلا، کارشناسان رسمی و مشاوران خانواده قوه قضاییه گفت: همچنین در بستر این سامانه افراد غیرحرفه‌ای که با نیت‌های نادرست به دنبال کارشناسی‌های اشتباه هستند امکان ورود ندارند. 

پالیزگیر با بیان اینکه در سامانه بارکد و کد رهگیری وجود دارد اظهار کرد: این کد‌ها قابلیت پیگیری دارند یعنی به وسیله این کد‌ها می‌توان گزارشات کارشناسی را راستی آزمایی کرد.

وی با تاکید بر اینکه این سامانه نیازسنجی آزمون‌های آینده را پاسخ می‌دهد گفت: در بستر این سامانه می‌توان متوجه شد که هریک از استان‌ها به چه تعداد کارشناس احتیاج دارند تا متناسب با این نیازسنجی کارشناس‌ها جذب شوند.

معاون کارشناسان مرکز وکلا، کارشناسان رسمی و مشاوران خانواده قوه قضاییه تصریح کرد: به صورت قاطع می‌توان گفت که با این سامانه بیش از ۹۰ درصد دغدغه‌های حاکمیت، مردم و کارشناسان برطرف می‌شود. همچنین امکان بهره گیری از کارشناسان معاضدتی در موارد خاص و نیازمندان واقعی و معسر فراهم است.

انتهای پیام/

برچسب ها: سند تحول قضایی قوه قضاییه

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: سند تحول قضایی قوه قضاییه کارشناسان رسمی و مشاوران خانواده قوه قضاییه کارشناسی کشور انجام می شود کارشناسی ها گزارش ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۸۹۴۹۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیش از ۷ هزار درخواست مردم استان قم در سامانه سامد ثبت شد

به گزارش خبرگزاری مهر، حجت‌الاسلام والمسلمین احمد صالحی شامگاه چهارشنبه با حضور در سیمای مرکز نور گفت: همزمان با سفر دور دوم رئیس جمهور به قم مرکز الکترونیک ارتباط مردمی دولت در استان قم فعالیت خود را آغاز کرده است.

وی گفت: مرکز ارتباطات مردمی با دریافت انتقادات، ایده‌ها و نظرات، درخواست‌ها، شکایات و گزارش‌های مردمی می‌کوشد تا با برقراری ارتباط پویا میان مردم و دولت و همچنین افزایش سطح دسترسی به مسئولان و کارگزاران دولت، با رویکرد حل مشکل و همفکری در برنامه ریزی‌ها زمینه مشارکت تمامی اقشار جامعه را عملی سازد.

رئیس مرکز ارتباطات مردمی نهاد ریاست جمهوری گفت: در دلت سیزدهم و در سفرهای استانی مردم نیازی ندارند برای دادن نامه‌های خود حضور فیزیکی داشته باشند و می‌توانند از طریق سامانه سامد درخواست خود را ثبت کنند.

صالحی بیان کرد: معاونان وزیران در ۳۰ میز خدمت برپا شده در ادارت و دستگاه‌های اجرایی استان آماده خدمت رسانی به مردم شهر مقدس قم هستند و دیدارهای چهره به چهره نمایندگان وزارتخانه‌ها و معاونین وزرا به چهره در این ستادها صورت می‌گیرد.

وی ادامه داد: در مراجعات مردمی به ستادهای ارتباطات مردمی برای درخواست‌ها دستور اقدام داده می‌شود و اگر برای درخواستی نمی‌توان اقدام قانونی انجام داد، به شهروندان اطلاع رسانی می‌شود.

وی عنوان کرد: مردم با ثبت درخواست‌های خود در سامانه سامد می‌توانند با دریافت کد رهگیری فرایند رسیدگی به درخواست خود را دنبال کنند.

رئیس مرکز ارتباطات مردمی نهاد ریاست جمهوری ادامه داد: تنها جایی که می‌شود نامه‌های مکتوب مردمی را دریافت کرد در برنامه دیدار مردمی رئیس جمهور با مردم و در مراسم استقبال است که کارشناسان مرکز سامد در مسیر استقبال و اطراف حرم مطهر حضرت معصومه سلام الله علیها مستقر خواهند شد.

رئیس مرکز ارتباطات مردمی نهاد ریاست جمهوری گفت: از صبح نخستین روز از فعالیت سامانه سامد بیش از ۷ هزار درخواست تا کنون ثبت شده و ۲۸۰۰ ملاقات چهره به چهره مسؤولان با مردم صورت گرفته است و این مرکز تا روز جمعه به فعالیت خود ادامه می‌دهند.

وی بیان کرد: مردم از دو طریق سامانه تلفنی ۱۱۱ و سایت 111.ir می‌توانند درخواست‌های خود را ثبت کنند.

وی بیان کرد: شعار مردمی مرکز ارتباطات مردمی دولت اقدام و یا اقناع مردم نسبت به درخواست‌های آنان است.

صالحی بیان کرد: غیر از سه سفر اول دولت سیزدهم در تمامی سفرهای دور نخست و دور دوم که بالغ بر ۵۰ سفر بوده، این مرکز در استان‌ها راه اندازی شده است.

وی اضافه کرد: تلاش شده تا موضوعات و دغدغه‌های نمایندگان اقشار مختلف و همه کسانی که دغدغه اقتصادی دارند در این سفر در دیدارهای حضوری شنیده شود و موضوعات مطرح شده مورد پیگیری قرار گیرد.

وی افزود: ۹۴ هزار درخواست سفرهای استانی دور اول مورد رسیدگی کامل قرار گرفته و پرونده آنان بسته شده است و در دور دوم سفرهای رئیس جمهور نیز نیز این برنامه ادامه دارد.

رئیس مرکز ارتباطات مردمی نهاد ریاست جمهوری اضافه کرد: دولت مردمی تلاش دارد تا با نگاه امامین انقلاب در راستای جذب حداکثری اقدام کند و ما حتی برای اقلیت‌های مذهبی نیز برنامه‌های میز خدمت داشته ایم و اعتقاد داریم که باید به همه ایرانی‌ها خدمت رسانی کنیم.

کد خبر 6100994

دیگر خبرها

  • بیش از ۷ هزار درخواست مردم استان قم در سامانه سامد ثبت شد
  • رفع مشکلات مردم با همت مدیران امکان پذیر است
  • وکلا وظیفه سنگینی در حفظ جایگاه خود و وکالت دارند
  • وکلا نقش مهمی در برقراری صلح و سازش دارند
  • حمایت سند تحول قضایی از متقاضیان ورود به مشاغل حقوقی
  • تردد در گردنه ژالانه سروآباد بدون زنجیرچرخ امکان‌پذیر نیست
  • کاهش مشکلات جامعه با تحول در نظام آموزشی امکان‌پذیر است
  • پیکرهای یافته‌شده در گورهای جمعی غزه آثار شکنجه داشتند
  • سرلشکر سلامی: رفع محرومیت تنها با نیروی انسانی مخلص امکان‌پذیر است
  • رفع محرومیت تنها با عمل انقلابی امکان پذیر است